Elixir De Umplere A Parului Deteriorat 100ml

Cod Discount

Profita de discountul nostru de 10% cu codul OAN10

Elixir „ELIXIR REMPLISSAGE” pentru umplerea și revitalizarea părului deteriorat, cu efect de densificare datorită „HCC COMPLEXE”. Aplicați după șamponare, amestecați cu apă, aplicați, masați și lăsați 10 minute, apoi clătiți.

89,00 lei TVA inclus

3 în stoc

3 în stoc

Livrare

Pentru comenzi in valoare de pana la 200 lei costul de transport este 22,61 lei.

Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 200 lei transportul este GRATUIT.

Termenul de predare a comenzilor catre firma de curierat este de  1 – 2 zile lucratoare . Acest termen este valabil pentru produsele aflate in stoc.

Description

Elixir de umplere a părului deteriorat

ELIXIR REMPLISSAGE pătrunde în structurile interne creând un adevărat „efect de umplere” a părților deteriorate. Datorită acțiunii eficiente a ‘HCC COMPLEXE’, părul va arăta gros și plin de volum.

MOD DE UTILIZARE: După șamponare, turnați 5/10 ml de produs într-un bol și adăugați aceeași cantitate de apă. Se amestecă cu ajutorul unei pensule până se obține o cremă fină. Eliminați excesul de apă din păr și distribuiți uniform pe toată lungimea în doze mici. Masați în direcția de creștere a părului și lăsați să acționeze timp de 10 minute. CLĂTIȚI BINE.

INGREDIENTE: PROPYLENE GLYCOL; ALCOHOL DENAT.; AQUA (WATER); MYRISTYL ALCOHOL; CETRIMONIUM CHLORIDE; CHLORELLA VULGARIS EXTRACT; C.I. 16035 (FD&C RED 40); C.I. 19140 (FD&C YELLOW 5); CETYL ALCOHOL; CHLORPHENESIN; HYDROLYZED ALGIN; LAURYL ALCOHOL; MARIS AQUA (SEA WATER); METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE; METHYLISOTHIAZOLINONE; METHYLPARABEN; PARFUM (FRAGRANCE); PHENOXYETHANOL; SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT; SACCHAROMYCES/IRON FERMENT; SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT; SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT; SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT; SODIUM HYALURONATE; UBIQUINONE.

Customer Reviews

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care scrii o recenzie pentru „Elixir De Umplere A Parului Deteriorat 100ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *